Randers FC har statistisk overtag mod Silkeborg IF

Sidst Randers FC og Silkeborg IF mødte hinanden, sprintede Saba Lobjanidze fra alt og alle, da han cementerede en kronjysk 2-0 sejr med sine to scoringer tilbage i september måned.

Søndag middag skal Randers FC så for anden gang i sæsonen op imod oprykkerne Silkeborg IF, når vi gæster 3F Superligaens bundhold på JYSK Park. Her skal vi forsøge at bygge videre på 3-0 sejren over SønderjyskE i seneste spillerunde. Det ville lune gevaldigt i tabellen, hvis vi kunne tage alle tre point med fra Søhøjlandet og hjem til Kronjylland. Vi har dog tabt de sidste to kampe på JYSK Park i Superligaregi, hvilket vi passende kan lave om på søndag, når vi krydser klinger med silkeborgenserne.

Vi har taget et kig på statistikkerne forud for søndagens Superligakamp i Silkeborg:

Vidste du:

– 10 gange har de to mandskaber mødt hinanden i Silkeborg i Superligaen. Heraf er det blevet til to sejre til SIF, fire uafgjorte, mens Randers FC har vundet fire kampe.

– Randers FC slog tidligere i denne sæson Silkeborg IF med 2-0 hjemme på Cepheus Park Randers på to scoringer af Saba.

– Silkeborg IF har tabt syv af deres otte hjemmekampe i Superligaen denne sæson – flere end noget andet hold i ligaen.

– Randers FC har tabt deres sidste tre udekampe i Superligaen – de har ikke tabt fire i streg siden marts 2017 (5 nederlag).

– Silkeborg IF har vundet deres sidste to hjemmekampe mod Randers FC i Superligaen, efter de ikke vandt i deres første otte opgør med Hestene.

– Randers FC’s Vito Hammershøy-Mistrati har været involveret i tre mål i sine sidste tre Superligakampe (2 mål, 1 assist).

– Silkeborg IF har lukket ni mål ind i de første 15 minutter af Superligakampe denne sæson – flere end noget andet hold i denne periode.

– Randers FC har scoret mindst et mål i 14 af deres sidste 15 Superligakampe mod Silkeborg IF – et forløb som går tilbage til 2010.

 

Der er kampstart på JYSK Park søndag kl. 12:00.

Har du ikke mulighed for at se kampen på stadion, kan den ses på TV3 Sport og høres på Radio Alfa. Randers Amtsavis liveopdaterer også fra kampen søndag.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images