Randers FC har krammet på Vendsyssel FF statistisk set

Lørdag eftermiddag byder Randers FC Vendsyssel FF op til dans, når gruppespillets anden kamp fløjtes i gang kl. 16:00 på Cepheus Park Randers. Der er vigtige point på spil i forhold til at fastholde gruppens førsteplads og dermed det bedst mulige udgangspunkt i forhold til kampene om europæisk fodbold.

Vidste du:

– At Randers FC har vundet begge opgør mod Vendsyssel FF i indeværende sæson. Patrik Carlgren har endda formået at holde målet rent i begge kampe. I september vandt vi således hjemme 2-0 (Saba og Stokke stod for scoringerne), mens vi i december måned slog vendelboerne ude med 1-0 på et flot mål af Saba.

– At Vendsyssel FF’s Tiemoko Konaté har været involveret i 3 mål i marts måned. Flest af alle Vendsyssel FF-spillere.

– At Marvin Egho har scoret 3 mål i sine seneste 4 Superligakampe på hjemmebane. Ingen anden Randers FC-spiller har scoret ligeså mange mål på hjemmebane i denne sæson.

– At Vendsyssel FF ikke har vundet en eneste Superligakamp i 2019 endnu. Vendelboerne har spillet 4 uafgjorte og tabt 3 kampe hidtil.

– At hvert af Randers FC’s seneste 10 mål er scoret i 2. halvleg.

– At Vendsyssel FF er det hold i Superligaen, som har indkasseret flest mål i 2. halvleg i denne sæson. De har lukket 29 mål ind i 2. halvleg af deres kampe i sæsonen.

– At Saba med sin scoring i Aalborg, i seneste spillerunde, nu er topscorer i Randers FC med 6 mål i denne sæson.

– At Johnny Thomsen netop er blevet kåret til månedens spiller i Randers FC. The grand old man er Superligaens ældste spiller med sine 37 år og 34 dage.

Lad os håbe at vi kan bidrage positivt til statistikkerne i dag. Der er kampstart på Cepheus Park Randers kl. 16:00.
Køb din billet til kampen på https://billet.randersfc.dk (eller et sæsonkortabonnement samme sted fra 79 kroner om måneden!)

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images