Randers FC fik pokalrevanche i Kolding

Regnen silede ned over Autocentralen Park i Kolding onsdag aften, men trods regnen var der masser at smile af for Randers FC. Måltavlen skrev 0-4, der var debut til 18-årige Oliver Bundgaard og kampen talte tre førstegangsmålscorere – deriblandt selveste Johnny Thomsen.

Det startede hæsblæsende i Kolding. Kolding IF kom hurtigt til kampens første chance, men forsvaret lukkede af, og så gik det hurtigt den anden vej. Vito Hammershøy-Mistrati kom på bolden, satte godt drev i den og bragteRanders FC foran med et flot mål fra distancen allerede efter ca. 50 sekunder. Det var Vitos første mål i Randers FC-trøjen.

Efter godt syv minutter fik Kasper Høgh en stor mulighed fri for mål. Kasper Høgh kom på bolden i feltet og fik lige netop prikket den uden om keeperen. Desværre blev vinklen lidt spids, og Høghs forsøg gik forbi målrammen. Et par minutter senere var selvsamme Høgh endnu en gang ved at gøre sig selv til målscorer, da han modtog et indlæg fra Tosin Kehinde i feltet, men desværre headede han over mål.

Efter 17 minutters spil var Tosin Kehinde ved at spille sig til en fin chance. Den hurtige kant fik spillet sig igennem feltet med bolden, men tog lige et træk for meget, og fik ikke gjort det farligt. Kehinde kom ellers godt ind i kampen, og fik virkelig vist sine driblefærdigheder og styrke på bolden.

De første 20 minutter var tilskuerne på Autocentralen Park vidne til en chancerig kamp, der sagtens kunne have haft flere mål noteret. Det var en smule præget af usikkerhed på det glatte underlag, da regnen begyndte at sile ned.

Midtvejs i halvlegen fik Randers FC udbygget føringen, da Kolding-forsvareren Søren Zachariasen sendte et Randers FC-indlæg fra højre side i i eget net, da han skulle cleare bolden.

Der var flere chancer til Randers FC i første halvleg. Vito Hammershøy-Mistrati med et langskud, Kasper Høgh med et lob over keeperen, som forsvaret dog fik afværget i sidste sekund og så et Benjamin Stokke-stolpeskud. Randers FC spillede sig til gode muligheder.

Kampens anden halvleg startede noget mere roligt ud end den første, men efter 56 minutter skete der en vaskeægte sensation på stadion i Kolding. Veteranen Johnny Thomsen luskede med frem og sendte fra knap 20 meter bolden afsted med et ventrebenshug, der strøg ind i Kolding IF-målet. Thomsens første mål i hans kamp nummer 235 i Randers FC-trøjen.  Thomsen blev tiljublet af overraskede holdkammerater, der dog nu må se langt efter den pølsevogn, som Thomsen havde lovet at rulle ind, hvis han stoppede Randers FC-karrieren uden at komme på måltavlen.

Der gik ikke lang tid efter den scoring, før at der stod 0-4 på måltavlen. Det unge randrusianske angrebstalent Kasper Høgh gjorde for første gang sig selv til målscorer for Randers FC, da han hoppede højt og satte panden på et hjørnespark og i mål.

Med lidt over 20 minutter igen blev det også til officiel førsteholdsdebut til unge Oliver Bundgaard Kristensen.

Dermed fik Randers FC revanche for pokal-exit’en i sidste sæson, og vi kan nu se frem til en god landskampspause og lodtrækningen til 3. runde af Sydbank Pokalen den 12. september kl. 13.00.

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jonas Dakir – Johnny Thomsen, Tobias Damsgaard, Erik Marxen, Björn Kopplin (68. Oliver Bundgaard)- André Rømer (63. Tobias Klysner), Vito Hammershøy-Mistrati, Simon Piesinger, Tosin Kehinde – Kasper Høgh (74. Emil Riis), Benjamin Stokke

Gule kort: Jacob Eriksen (Kolding IF), Simon Piesinger (Randers C)

Tilskuertal: 1090

Skrevet af: Kristian Fredslund