Randers FC-fans og spillere indspiller ny slagsang

Mandag eftermiddag var Randers FC på besøg i musikstudiet hos Popshit Records for at indspille en ny slagsang sammen med fansene.

Sangen er skrevet og produceret af musikeren, Esben Horn, som også tidligere har hjulpet Randers FC med en fan sang. Det er nemlig også ham, der var med til at skrive og sangen ”De vilde heste”, som han dengang indspillede sammen med bandet Mi Morena.

Der var inden indspilningen udvalgt 20 Randers FC-fans gennem et opslag på Facebook, som fik muligheden for at komme med spillerne i studiet.

– Jeg synes, det var specielt og sjovt. Det er et rigtig godt initiativ. Vi fik hilst på fansene, og det var også en meget catchy slagsang, som folk skal glæde sig til at høre. Nu har jeg selv en fin sangstemme, men der var andre, som var mere tvivlsomme. Så jeg ved ikke om, der skal manipuleres lidt med det, for at det lyder ordentligt, fortæller anfører Erik Marxen med et glimt i øjet.

– Det er super fedt at synge sammen med fansene. Jo tættere vi kan komme på hinanden jo bedre. Jeg håber, de havde en god dag. Vi havde i hvert fald nogle gode timer i musikstudiet sammen med dem. Det var første gang, at jeg indspillede en sang, og jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg tror fansene havde det på samme måde. Jeg nægter at tro på, at de allesammen har stået og sunget i et studie før. Det er altid fedt, når man kommer lidt tættere på hinanden og ser hinanden i nogle lidt andre omgivelser. Det tror jeg også, at de synes, siger Erik Marxen.

Man kan smughøre den nye Randers FC-slagsang til onsdagens sæsonkortholder arrangement, hvor musiker Esben Horn vil løfte sløret for sangen og fortælle om den. Du kan stadig nå at komme med til arrangementet, som starter kl. 17:30 på Cepheus Park Randers. Tilmeld dig her.

Sangen bliver offentliggjort i forbindelse med vores hjemmekamp mod OB den 23. februar, hvor Esben og hans band vil spille sangen på AMFI-området umiddelbart inden kampstart.

Skrevet af: Martin Albrechtsen