“Randers FC er med til at give os en markant landsdækkende synlighed”

Entreprenørvirksomheden HUJ A/S i Auning har i mange år været trofast sponsor i Randers FC, og alene det seneste år er deres sponsorat vokset fra bronze til guld og derefter fra guld til diamant. Årsagen til opgraderingen er klar: HUJ ønsker en synlig og effektfuld landsdækkende eksponering, samtidig med at fodboldhjertet hos ledelsen er lyseblåt.

HUJ står for Hans-Ulrik Jensen, der grundlagde virksomheden tilbage i 1978. Hans-Ulrik arbejder fortsat i virksomheden men har givet ejer-kasketten videre til næste generation i form af Bent Johnsen, Kenneth Søndergaard Kristensen og Kasper Skjøde Høegh Stjernvik. Et fodboldglad trekløver, der altid har bakket op om Randers FC – både med hjertet og til gavn for HUJ’s synlighed lokalt og landsdækkende.

– Historisk har vores sponsorat nok primært været givet meget med hjertet, og mest af hensyn til det lokale samarbejde og netværk.

– Men de seneste år har vi haft en målrettet markedsføringsstrategi om at slå HUJ’s navn fast og blive kendte og synlige i hele landet. Her er Superligaen og Randers FC et rigtig godt produkt, der giver os en markant landsdækkende synlighed, fortæller Kasper Skjøde Høegh Stjernvik, der er økonomidirektør hos HUJ A/S.

– Med det nye sponsorat har vi nemlig fået fire styk 3D-tæpper lige bag mål, hvilket giver os massevis af TV-tid og dermed massevis af landsdækkende eksponering, hvilket vi også allerede har fået mange positive tilkendegivelser på, fortæller Kasper, der også er glad for den sparring, HUJ løbende har fået fra Randers FC.

– Vi føler, at der bliver taget hånd om vores sponsorat, så vi altid får det mest optimale udbytte. Samtidig er vi selvfølgelig også glade for at deltage i de løbende sponsor- og netværksarrangementer, som Randers FC indbyder til. Her er der altid en god stemning og et godt fællesskab.

– Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at vi tre ejere er fodboldglade og nyder at komme på stadion og se Randers FCs kampe, slutter Kasper.

HUJ A/S beskæftiger i dag cirka 75 medarbejdere med beton-, tømrer- og murerarbejde – gerne i hovedentrepriser. HUJ A/S har en særlig passion for restaurering og vedligeholdelse af gamle og historiske bygninger. Virksomheden har hjemme på Energivej i Auning.

Skrevet af: Jesper Bøss