Randers FC dominerer ugens hold

Randers FC og SønderjyskE dominerer ugens hold efter 14. spillerunde i 3F Superligaen, hvor begge hold har tre spillere blandt de elleve udvalgte på rundens hold.

Der var flere gode præstationer i 3-0 sejren hjemme over AC Horsens i forårspremieren i tirsdags, hvorfor der er blevet plads til tre Randers FC-spillere på rundens hold hos hhv. Superliga.dk og Tipsbladet.dk.

Hos Superliga.dk er det Tosin Kehinde, Vito Hammershøy-Mistrati og Alhaji Kamara, som har fundet vej til ugens hold. Kehinde leverede blandt andet to assists, syv vundne dueller og skabte tre chancer, mens Vito bl.a. vandt tre tacklinger, erobrede to bolde og scorede et fantastisk mål, som er blevet kåret til rundes bedste mål. Alhaji Kamara vandt bl.a. fem dueller og scorede sejrsmålet mod horsensianerne.

Hos Tipsbladet.dk er Mathias Greve at finde på ugens hold sammen med holdkammeraterne Tosin Kehinde og Vito Hammershøy-Mistrati. Det er anden gang, at Greve er blandt de elleve udvalgte i denne sæson hos Tipsbladet, hvorimod det er første gang for Vito og Kehinde.

Tipsbladet skriver følgende om de tre spillere:

Højre midtbane: Tosin Kehinde, Randers FC (1)
Tosin Kehinde sprudlede i vinterkulden og havde næstsidste fod på to af Randers’ tre scoringer mod AC Horsens. Han udfordrede konstant gæsterne, og han slap godt af sted med det meste. Kehinde er lidt en humørspiller, og tirsdag var humøret i top.

Central midtbane: Vito Hammershøy-Mistrati, Randers FC (1)
Midtbanespilleren leverede en tidlig kandidat til årets mål, da han tordnede bolden op i hjørnet mod AC Horsens. Det var imidlertid ikke den eneste gode aktion fra Vito Hammershøy-Mistrati i opgøret. Han var afleveringssikker, og hans gode overblik førte flere chancer med sig.

Venstre midtbane: Mathias Greve, Randers FC (2)
Han har spillet 161 Superliga-kampe, hvilket er voldsomt mange. Alligevel sidder man lidt med følelsen af, at Mathias Greve aldrig for alvor har brændt den af i landets bedste række. Måske kommer det nu. Randers-spilleren scorede i den sidste kamp i 2020, og han scorede i den første kamp i 2021, da han bragte kronjyderne på 1-0. Greve spillede en god kamp for Randers.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images