Randers FC bankede AaB i reserveliga

Mandag eftermiddag spillede Randers FC sin første reserveligakamp i denne sæson, og det blev en rigtig god en af slagsen for kronjyderne.

Randers FC var farlige fra start af i Aalborg, og skabte mange chancer mod et AaB-mandskab som bl.a. havde Lucas Andersen på banen fra start. Føringsmålet kom dog efter et straffespark i det 27. minut, hvor Tobias Klysner fulgte op og lagde bolden mellem benene på AaB-keeperen, efter at han ellers havde reddet Marvin Eghos straffespark.

I starten af anden halvleg fordoblede kronjyderne føringen, da Tosin Kehinde blev spillet fri i feltet af Egho, hvorefter den driblestærke nigerianer satte sin mand af og sparkede bolden over i det lange hjørne. Flot scoring af Kehinde.

I det 67. minut scorede Björn Kopplin stensikkert på et straffespark, som Klysner havde fremskaffet. Indskiftede Karl Leth lukkede og slukkede kampen, da han på en friløber sikkert udplacerede AaB-keeperen.

Kronjyderne fik dermed en flot sejr i deres første reserveligakamp, hvor de lyseblå viste sig at være utroligt farlige og træfsikre.

Kampfakta:
AaB -Randers FC 0-4 (0-1)
0-1 Tobias Klysner (27.)
0-2 Tosin Kehinde (56.)
0-3 Björn Kopplin (67.)
0-4 Karl Leth (87.)

Senere i dag vil der blive lagt højdepunkter op fra kampen i Aalborg.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Jan Christensen, Getty Images