Patrik Carlgren forlænger til 2024

Randers FC-målmand Patrik Carlgren har forlænget sin kontrakt med klubben indtil sommeren 2024.

Siden sommeren 2018 har svenske Patrik Carlgren været en solid sidste skanse i Randers FC-buret og har udviklet sig til at blive en af 3F Superligaens bedste målmænd. Derfor er det også med stor glæde, at Randers FC kan fortælle, at han har forlænget sin kontrakt med Randers FC til sommeren 2024.

– Patrik har været vanvittigt vigtig for os i de sidste par sæsoner og har udviklet sig til at være en af 3F Superligaens bedste målmænd og er en del af den stærke defensiv, vi har fået opbygget. Vi er derfor vildt glade for, at det er lykkedes os at blive enige om en ny aftale, for det har været en stor prioritet for os. Det viser samtidig, hvilket sted Randers FC er nu. Vi er selvfølgelig en klub, der skal sælge spillere, når buddene er store nok, men vi formår også at være så attraktive, at vi kan holde på profiler, så vi stadig har et godt hold, der kan konkurrere i 3F Superligaen, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Den tidligere U21-europamester kom til Randers FC fra et tyrkisk eventyr i Konyaspor, hvor det ikke var blevet til meget spilletid eller -glæde.

– Jeg har virkelig genfundet spilleglæden i Randers, og så har min familie og jeg også fået en fantastisk base her i byen og nyder virkelig tilværelsen i Danmark. Der har været en god dialog med klubben hele vejen igennem, og jeg føler mig virkelig værdsat her, og det er med til at gøre, at jeg leverer gode præstationer sammen med resten af holdet, siger Patrik Carlgren, hvis oprindelige kontrakt udløb til sommer.

– Jeg har selvfølgelig stadig ambitioner om noget endnu større, men det skal nok komme, når jeg gør det godt i Randers FC, som også har vist, at deres spillere kan komme godt videre, når det er den rigtige tid til det. Lige nu koncentrerer jeg mig om at gøre det så godt som muligt i Randers.

Patrik Carlgren har spillet 86 kampe for Randers FC. Hans personlige sponsor er Scanditek.

Fakta:
Patrik Ulf Anders Carlgren
Født 8. januar 1992 (29 år)
83 kampe i 3F Superligaen for Randers FC- 27 clean sheets

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images