PARTNERSKABSAFTALE MED RANDERS KOMMUNE

Randers FCs første egentlige CSR-projekt var JobTour 2016, hvor 13 unge mennesker blev mentalt og fysisk trænet op til at kunne trampe 1.500 km på den tohjulede fra Randers til toppen af Alpe d’Huez i de sydfranske alper.

Projektet blev til og gennemført sammen med Randers Kommune. Jobcenter Randers blev den primære samarbejdspartner, da både JobTour 2016 og mange efterfølgende CSR-projekter var beskæftigelsesrelaterede.

Baseret på erfaringerne med JobTour 2016 var det naturligt for både Randers FC og Randers Kommune (Jobcenter Randers) at fortsætte samarbejdet året efter med JobTour 2017. Samarbejdet i det projekt blev anledningen til at formalisere et fremtidigt partnerskab mellem Randers FC og Randers Kommune – og det formaliserede CSR-samarbejde via Partnerskabsaftalen har nu eksisteret siden 2017.

Partnerskabsaftalen er blevet en uundværlig del af Randers FCs CSR-samarbejde med Randers Kommune. Ikke kun med Jobcenter Randers, men også andre forvaltninger som f.eks. Børn & Skole, Kultur & Fritid, Ungdommens Uddannelsesvejledning Randers, Randers Ungdomsskole m.fl.

Randers Kommune er blevet Randers FCs tætteste samarbejdspartner inden for CSR.

VERDENSMÅL