Over 600 solgte støttefigurer -Salgschef må i søen

Salget af støttefigurer fortsætter med at gå godt. Vi har nu rundet 600 solgte figurer. Vi takker ydmygt for den fantastiske opbakning, som vi oplever fra Randers FC-tilhængere fra ind- og udland.

I øjeblikket har vi helt eksakt solgt 606 støttefigurer, hvilket sender 141.000 støttekroner i Randers FC’s klubkasse.

Foruden den moralske og økonomiske støtte har der også været et internt væddemål på højkant. Salgschef Morten Hørby har således lovet, at såfremt salget oversteg 600 figurer, så ville han springe i Fussing Sø med fuld påklædning. Derfor kan vi nu se frem til at se Morten springe i søen i den kommende uge.

Du kan stadig købe støttefigurer.
Det er stadig muligt at købe støttefigurer af dig selv, din familie, dit kæledyr, din virksomhed eller noget helt femte. Vi producerer nemlig løbende figurerne, så vi kan have dem klar og stående på tribunen til de kommende hjemmekampe.

Prisen for en støttefigur er 250 kr for voksne og 200 kr for sæsonkortholdere, børn og kæledyr 😉

Hvad gør jeg for at købe en figur?
Du gør to ting:

1) Send beløbet til mobilepaynummer: 60245 (noter navn i mobilepay overførslen) eller betal via bankoverførsel til Reg. 6186 Konto: 3155716001 (noter din mailadresse i tekstfeltet i bankoverførslen).

2) Skriv en mail til LC@randersfc.dk
I mailen skriver du dit navn og tlf. nummer, så vi kan tjekke op på mobilepay betalingen, inden vi sender figuren til tryk.
I samme mail vedhæfter du billedet og sørg for, at vi kan parre navn og billede, så det korrekte navn kommer til at stå på figuren. For ellers er vi nødt til at gætte os frem 😉
Er du sæsonkortholder, må du også gerne notere sæsonkortnummer i mailen.

Sådan tager du det bedste billede af dig selv til tryk:

– Sørg for at der er en ensfarvet baggrund. Gerne hvid.

– Sørg for at der er et godt lys.

Skrevet af: Martin Albrechtsen