Ophold omkring stadion er ikke tilladt

Selvom nogle skulle få idéen, er det – jf. divisionsforeningens regler – ikke tilladt at opholde sig omkring Cepheus Park Randers til dagens kamp mod AGF. 

Som de fleste Randers FC-fans ved, står én af sæsonens største højdepunkter for døren, da AGF gæster Cepheus Park Randers. Desværre har de landsdækkende tiltag mod COVID-19 betydet, at der blot må komme 500 personer på stadion.

Eftersom de 500 personer inkluderer spillere, trænere, TV, presse og øvrige medarbejdere, er der derfor et begrænset antal pladser tilbage til tilskuere.

De resterende billetter går udelukkende til Randers FC’s samarbejdspartnere, hvilket klubben er forpligtet for at begrænse tabet mest muligt i henhold til at få del i regeringens hjælpepakker.

Jf. divisionsforeningens regler er det også vigtigt at påpege, at det heller ikke er tilladt at opholde sig omkring Cepheus Park Randers. Ganske enkelt er der adgang forbudt for alle uvedkommende omkring stadionet.

Dette er selvfølgelig ikke et scenarie, vi på nogen måde ønsker, men det er nødvendigt i henhold til at imødekomme de landsdækkende restriktioner.

Skrevet af: Christian Bundgaard Larsen