Olivers bog om Randers FC

Tidligere på ugen kunne vi fortælle, at vi har åbnet op for et Randers FC-univers i ‘Skriv og læs’, nu hvor børnene skal sidde derhjemme og lave skolearbejde.

Her opfordrede vi jer derude til at sende jeres bøger til os, og den opfordring har Oliver Schøler fulgt.

Tusinde tak for det, Oliver! Vi håber, at der er mange flere derude, der får skrevet nogle gode bøger om Randers FC!

Her kan du læse teksten fra Olivers bog – og øverst har vi samlet de billeder, som Oliver har brugt. De er fra hans eget billedearkiv og på dem er Mads Agesen, Erik Marxen og Kalle Johnsson.

“Vi er tilbage i år 2011 hvor jeg er 4 år gammel. Der startet jeg til fodbold i Randers Freja. Det var her jeg for alvor blev Randers Fc fan. Min far begyndte og tage mig med til Randers Fc kampe og med tiden blev jeg mere og mere bidt af det. Jeg så vær eneste kamp Randers spilet og jeg blev mere og mere glad for at spille fodbold. Min far blev træner for mit hold og min mor blev holdleder og på den måde blev det en familie ting og vi hjalp til når randers skulle spille, hvilket jeg synes var fedt – på den måde kom jeg også tæt på nogle af spillerne.

Jeg gik i fodbold tøj hver dag det meste fodboldtøj var Randers Fc tøj. Jeg kan huske den første kamp hvor jeg tog ind på stadion og så en kamp med min Famillie og det var en fed oplevlse det var første gang jeg havde været på stadion anden gang gik jeg med MCAnders ind sammen med min lillebror Noah og wawo en fed oplevelse. Efterfølgende har jeg et par gange gået ind sammen med spillerne og det var så stort. Jeg har efterhånden med årene været inde på stadion mange gange nu.

Jeg ser meget op til spillerne og elsker mit fodbold, og håber jeg en dag kan være den der skal spille kamp på station. Jeg har ligeledes deltaget i mange af de ting Randers Fc har lavet, både fodboldskole og profesionel for en dag og alt jeg har deltaget i har været en positiv oplevelse. Jeg synes det har været fedt og komme tæt på spillerne og lærer af dem og deres erfaringer.

Men en af de ting der også betyder meget for en fodbold tosse som mig er at spillerne også udenfor banen hilser. Jeg har efterhånden haft mange gode timer i forbindelse med Randers Fc. Jeg er den dag i dag stadig helt tosset med fodbold og Randers Fc og følger dem på godt og ondt. Jeg er i dag bolddreng for Randers FC hvilket jeg sætter en kæmpe ærer i. Jeg ser frem til mange flere
gode oplevelser med og i Randers FC, og ikke mindst giver mine oplevelser videre til mine børn engang.”

Klik her og se en vejledning til, hvordan du kommer i gang med at lave din egen personlige Randers FC-bog

Du kan sende din bog til randersfc@randersfc.dk, hvis du synes vi skal se den.

Skrevet af: Randers FC