Offensiven sprudlede i U19-kamp mod FCK

Lørdag eftermiddag krydsede Randers Freja FC’s U19-ligahold klinger med FCK’s U19, og det blev en utrolig målrig kamp på Viborgvej i Randers.

U19-holdet var tændte og klar fra start mod københavnerne, hvilket også kom til udtryk efter blot 15 sekunder, hvor bolden allerede blafrede i FCK’s netmasker. Efter at have givet bolden op fra midten af banen opsnappede Laurs Skjellerup en for kort tilbageaflevering fra FCK, hvorefter han alene med keeperen sikkert bragte Randers Freja FC foran med 1-0. Fantastisk start af U19-holdet. Københavnerne kom dog flot tilbage og fik på kort tid vendt kampen, da de scorede til hhv. 1-1 og 1-2 i det 15. og 16. spilleminut. Det var noget af en mavepuster for de randrusianske drenge, som dog nægtede at give op. Randers Freja FC fik kæmpet sig tilbage i opgøret og udlignede i det 27. minut, da Karl Leth med en afslutning nede ved jorden sparkede bolden i mål efter at have modtaget den fra Laurs Skjellerup. Blot seks minutter senere bragte de talentfulde U19-drenge sig tilmed foran med 3-2, da Laurs Skjellerup steg til vejrs og omsatte et indlæg fra Oliver Bjerrum Jensen til mål. Skjellerup spillede en særdeles god kamp med to mål og en assist i lørdagens kamp mod FCK. Randrusianerne kunne dermed gå til pause med en 3-2 føring efter at have være bagude.

U19-ligaholdet startede 2. halvleg rigtig godt og fik også udbygget føringen til 4-2, da Oliver Bjerrum Jensen kanonerede bolden i mål efter oplæg fra Frederik Pedersen i det. 52. minut. Nu lugtede det for alvor af sejr til de randrusianske U19-drenge, som dog forspildte en stor chance til at bringe sig foran med 5-2. I stedet fik FCK reduceret til 4-3 på det efterfølgende angreb. I det 78. minut fuldendte københavnerne comebacket og fik udlignet til slutresulatet 4-4 i en målrig kamp, hvor de randrusianske U19-talenter blev trætte mod kampens afslutning.

– Vores offensiv lykkedes rigtig godt, mens vi var udfordret defensivt. FCK var gode på kanterne og scorede tre mål på flade indlæg mod os. Det skal vi forbedre fremadrettet, siger cheftræner Hans Paarup, der fremhæver holdets offensiv og moral.

– Det var mentalt stærkt af drengene at komme tilbage i kampen og udligne til 2-2 og bringe os foran med 3-2 inden pausen. Vi kommer også fint ud til 2. halvleg, scorer til 4-2 og har en kæmpe chance til 5-2, og så går de direkte ned og scorer til 4-3, og det gjorde ondt på os. At vi havde svært ved at løse fase 1 gjorde, at vi ikke hvilede nok med bolden i løbet af kampen. Derfor gik vi også trætte til sidst, fortæller Hans Paarup.

Kampfakta:
Randers Freja FC U19 – FC København U19 4-4 (3-2)
1-0 Laurs Skjellerup (1.)
1-1 William Bøving (15.)
1-2 Rasmus Højlund (16.)
2-2 Karl Leth (27.)
3-2 Laurs Skjellerup (33.)
4-2 Oliver Bjerrum (52.)
4-3 William Bøving (58.)
4-4 Rasmus Højlund (78.)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Phillip Gejl – Aske Adelgaard, Thomas Sønnichsen (75. Viktor Frandsen), Oliver Schmidt, Jeppe Kudsk – Oliver Bjerrum, Christoffer Petersen, Phillip Riewerts (75. Andreas Pisani), Karl Leth (82. Nikolai Arenshøj) – Frederik Pedersen (64. Christian Lund), Laurs Skjellerup.

U19 spiller næste kamp lørdag den 26. septmeber kl. 12:30 ude mod OB.

Skrevet af: Martin Albrechtsen