Nyt fra U13

Silkeborg IF – Randers Freja FC (2) 2-6

U13-drengene var i kamp på en regnvåd dag i Silkeborg, hvor drengene skulle op mod Silkeborg IF på en græsbane, som egentlig var ganske god.

Drengene var fokuseret inden kampstart, da den første sejr mod HEI skulle gentages.

Drengene startede som lyn og torden, hvilket medvirkede til en hurtig 2-0 føring, helt fortjent – fint offensivt fodbold blev spillet.
Desværre kom udfordringen med det nye system på 8-mands igen frem, manglende positionering medvirkede til, at Silkeborg scorede to, så halvlegsstillingen var 2-2.

Heldigvis viste vores individuelle færdigheder sig i mange situationer bedre, så drengene scorer fire mål i anden halvleg og vinder fortjent kampen.

AGF – Randers Freja FC (1) 6 -1 (4-0)

U13-drengene havde glædet sig rigtig meget til sæsonstart, hvor der endelig skulle spilles om point igen.
Samtidig var det en derbykamp, så alt tegnede godt efter en rigtig god træningsuge. Eneste udfordring var et par spillere, som døjede med overbelastningsskader.

I kampens begyndelse sidder vi rigtig fint på spillet, men vores helt store udfordring gennem kampen kommer i forhold til manglende positionering på banen. Drengene skulle spille et nyt 8-mands system, som kræver enorm disciplin i alle individuelle aktioner, da systemet ligger op til den enkelte spiller ”skal kunne klare sig selv med og uden bold”.

Dette medvirker til AGF får mere fat i kampen, så de skaber for mange overtals situationer, som gør tingene farlige, hvilket resulterer i et mål tidligt i kampen. Det ryster drengene meget, hvilket medvirker overskuddet i deres aktioner forringes – hvorefter AGF laver tre mål mere inden pausen.

Efter halvlegen kommer vi lidt mere med, men får ikke skabt nok på sidste 1/3 del af banen – vi taber 2. halvleg 2-1, hvilket på dagen var helt fortjent. Da vores aktioner simpelthen ikke var gode nok. Det betyder AGF fortjent vinder kampen 6-1!

Dette skal bruges til yderligere motivation den kommende tid, da spillerne og trænerteamet mener præstationen var langt under vores eget niveau.

Skrevet af: Claus Stenum Jensen