Randers FC skriver ungdomskontrakt med Emil Kjer

Kristian Fredslund — 18.01.2022 10:22

16-årige Emil Kjer har skrevet ungdomskontrakt med Randers FC.

Endnu et af klubbens unge talenter har skrevet under på en ungdomskontrakt, nemlig 16-årige Emil Kjer fra U17-ligaholdet. Han har skrevet under på en 2,5 år lang kontrakt fra 1. juli 2022.

Emil kom fra FC Midtjylland for et år siden, og han går på Randers Realskole og bor på Randers Sports College

- Emil har en eksemplarisk tilgang til sin udvikling. Han arbejder meget ambitiøst med tingene både på og uden for banen. Han har forståelse for sammenholdet og yder sit maksimale på banen, hvor han samtidig bidrager med ekstraordinære kompetencer i de små rum. Han har en god fod både i assist- og afslutningsspillet og har bygget på sit erobringsspil henover de sidste par år. Emil kan både spille på den centrale midt eller på en smal kantposition, fortæller talentchef Peter Elstrup.

Selv er Emil Kjer også glad for at være kommet til Randers, og at fremtiden er sikret i klubben.

- Jeg er megastolt over, at jeg efter allerede et år i Randers kan underskrive en ny aftale. Jeg er faldet rigtig godt til på skolen, og er glad for livet på såvel Randers Sports College som i Randers FC. Nu skal de næste år bruges på at fortsætte min udvikling, og jeg vil arbejde stenhårdt på at nå mit næste mål og komme tættere på min drøm, som er at spille i Superligaen, siger Emil Kjer.