Ny U19-træner på plads i Randers FC

Hans Paarup er ansat som U19-cheftræner på en 2,5-årig aftale gældende fra 1. januar 2020.

Hans kommer fra en stilling som cheftræner hos kvindeligaholdet VSK Aarhus, som han vandt bronzemedaljer med tidligere i år. Hans Paarup, der har en kandidatgrad i Idræt, har desuden fodbolderfaring fra divisionsfodbold i Brabrand, hvor han selv har spillet både 1.- og 2. divisionsfodbold.

– Jeg glæder mig til at komme igang. Jeg synes, det er en fed mulighed. Randers FC er dygtige til at få unge spillere igennem til deres førstehold. Det tror jeg, at jeg kan være med til at løfte yderligere. Jeg ser frem til at videreudvikle de enkelte spillere og miljøet generelt i ungdomsafdelingen, udtaler Hans Paarup.

Det glæder Talentchef og A+ træner Peter Elstrup, at Randers FC har lavet en aftale med Hans Paarup.

– Søren Pedersen og jeg har haft nogle gode snakke med Hans. Vi synes, at hans profil passer godt ind i vores miljø. Han skal prøve sig af som U19-cheftræner, hvilket han ikke har prøvet før. Til gengæld har han på det seneste stået i spidsen for VSK Aarhus’ kvinder i 3F Ligaen. Vi synes, han er klar til at prøve sig af på vores U19-hold som cheftræner i det kommende år, og vi ser frem til, at han falder ind i vores fantastiske kontor og miljø. Vi er klar til at hjælpe ham igang og udvikle samt uddanne ham, så han bliver en fremragende U19-træner her hos os, fortæller Peter Elstrup.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Foto Trine, Vildmedfoto.dk