Ny mand i nummer 7

Eller ny og ny…. For det er den 21-årige midtbaneprofil Mikkel Kallesøe, der fremadrettet trækker trøje med nummer 7 på ryggen over hovedet, når han spiller for Randers FC.

Randers FC’s energiske kantspiller Mikkel Kallesøe har udviklet sig til en stor profil for Randers FC, hvor hans store løbevillighed og power gør ondt på de fleste hold i Superligaen.

– Mikkel er en fantastisk spiller at have på holdet og i truppen. Han har været med i en del år trods sine unge alder, og det har været spændende at se ham vokse med opgaven. Nu er han en profil, og en af dem, der skal tegne Randers FC fremadrettet. Derfor giver det også god mening at signalere det ved at skifte til et andet og historisk mere betydningsfuldt nummer, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Med sin underskrift på en ny aftale i starten af året, var det passende at sige farvel til det trøjenummer han fik, da han som 17-årig blev rykket i Superliga-truppen tilbage i 2014 – nemlig trøjenummer 19.

– Jeg har været glad for at spille i nummer 19, men med min rolle på holdet, så var jeg helt med på at skifte til et andet nummer, da jeg blev spurgt ind til det. Trøje nummer syv fortæller, at jeg har fået en vigtigere rolle på holdet, og historisk set har trøjenummet jo en betydning i fodboldverdenen, selvom det er de færreste udover angriberne, der har et helt specielt og tæt forhold til deres trøjenumre, siger Kallesøe.

Kallesøes trøjeskift træder i kraft allerede fra søndagens udekamp mod AaB – kampstart er kl. 14.00.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC