Nu kan børnene skrive bøger om Randers FC hjemmefra

HJEMMEUNDERVISNING: Under skolelukningen og resten af sæsonen tilbyder Randers FC i samarbejde med virksomheden WriteReader klubbens unge fans at skrive deres egne bøger om klubben med læringsværktøjet ’Skriv og læs’.

Børn fra femårsalderen og opefter kan nu skrive små bøger om deres yndlingsklub og -spillere via en ny Randers FC-billedbank og læringsværktøjet ’Skriv og læs’.

Det eneste de skal gøre, er at taste skrivoglæs.dk i adressefeltet på en computer eller tablet og logge ind med deres UNI-login. Når børnene sætter billeder ind i deres digitale bog, skal de blot vælge fodboldikonet og derefter klubbens logo, for at få adgang til 20 udvalgte RFC-billeder.

Med ’Skriv og læs’ kan børnene på en meget brugervenlig måde indsætte billeder og skrive tekster om deres oplevelser og passion for Randers FC. Efterfølgende er der mulighed for at skrive bøgerne ud til små hæfter, hvis man har en printer derhjemme.

– Børns interesser spiller en væsentlig rolle for deres motivation til at skrive og læse. Med integrationen af billederne fra Randers FC i Skriv og læs er det nu blevet meget lettere for børn at skabe deres egne bøger om klubben og klubbens spillere, siger Janus Madsen, skaberen af ’Skriv og læs’.

I samarbejde med forlaget Gyldendal Uddannelse tilbydes ’Skriv og læs’ gratis til alle landets skole under skolelukningen. Så selv om dit barn ikke har adgang til Skriv og læs via skolen, vil det i den kommende periode være muligt at bruge læringsværktøjet, der som noget nyt nu også indeholder billeder fra Randers FC.

– Vi vil gerne bidrage til hjemmeundervisningen i denne svære tid, og vi håber på, at der bliver skrevet en masse gode historier om Randers FC. Vi savner kampene, og det er der rigtig mange andre, der gør, da de er lig med fællesskab og glæde. På den her måde kan vi stadig kanalisere lidt af den stemning ud til vores yngste fans, siger kommunikationschef Kristian Fredslund Andersen.

God skrivelyst derude – og skulle dit barn have lyst til at dele sin bog/historie med os, så kan den sendes til ka@randersfc.dk

Klik her og se en vejledning til, hvordan du kommer i gang med at lave din egen personlige Randers FC-bog

Skrevet af: Kristian Fredslund