Nicolai Poulsen udlejet til Sarpsborg 08

Randers FC’s 24-årige midtbanespiller Nicolai Poulsen skal de kommende måneder tørne ud for den norske klub Sarpsborg 08, der har lejet ham indtil nytår.

– Vi har lejet Nicolai ud, da han ikke har fået så meget spilletid på det seneste, og fordi vi føler, at han har brug for luftforandringer for at komme tilbage på det niveau, han havde for et år siden, hvor han blandt andet var udtaget til OL-landsholdet. Nu kan han få nogle nye indtryk og udfordringer i en kortere periode og forhåbentlig så vende tilbage i en stærkere udgave. Det er vigtigt at understrege, at vi stadig tror på Nicolai, som er en spiller med Randers-DNA, så der er i den grad tale om udvikling og ikke afvikling, lyder det fra Randers FC-direktør Michael Gravgaard.

Nicolai Poulsen har spillet hele sin seniorkarriere i Randers FC og har fået sin fodboldopdragelse i Helsted Fremad og Randers Freja. Han ser frem til at prøve noget nyt.

– Det bliver lidt mærkeligt at skulle væk fra den klub, jeg altid har været i. Men muligheden for spilletid og en anderledes fodboldoplevelse har vægtet højt i mine overvejelser. Jeg stiller store krav til mig selv, og målet er nu at komme tilbage på det spor, jeg tidligere har været i for et års tid siden. Samtidig bliver det spændende at prøve noget helt nyt på et tophold i Norge, siger Nicolai Poulsen.

Den norske liga er lidt over halvvejs, og Sarpsborg 08 ligger i øjeblikket nummer to syv point efter førerholdet Rosenborg.
Nicolai Poulsen har spillet 128 kampe og scoret 1 mål for Randers FC.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Getty