Nederlag og sejr til U15

Arkivfoto

4. april:

Randers Freja FC – AaB 0-1 (0-0)

Kampfakta:
0-1: AaB

Truppen: Jeppe, Jacob F, Oliver, Malik, Magnus F, Christian, Jakob F, Mads E, Mads C, Omer, Khaled, Magnus L, Filip, Dion.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtalte følgende efter kampen:

«På en rigtig svær græsbane spiller vi en ganske godkendt kamp. Vi gør stort sæt det meste rigtigt udover at score mål.
Fornemmelsen var at vi havde et overtag i kampen, og at vi på dagen desværre havde fortjent langt mere end et nederlag, men vi må kigge indad på vores evne til lukke kampen på de muligheder vi havde.
AaB kommer til en fornuftig chance efter 10 minutter spil, som Jeppe tog sig fint af, men efter dette sad vi godt på tingene.
Vi brænder et straffespark midt i første halvleg efter flot forarbejde af Omer, og har også optræk til flere gode muligheder, bl.a. et skud på stolpen fra Dion.

AaB bliver først farlige igen i anden halvleg, hvor bolden bliver clearet omkring stregen efter klumpspil i feltet i forbindelse med et hjørnespark, og scorer så desværre efter 60 minutter lidt ud af det blå på et langskud nede ved stolpen i en halv omstilling.
Inden scoringen havde vi nogle fine muligheder, men AaBs målmand stod på samme måde som ved straffesparket igen i vejen for de afslutninger, der kom.
Målet var desværre nok til at de kunne trække sig sejrsrige ud af kampen på trods af, at vi får lagt et godt tryk på dem de sidste 15 minutter af kampen med en spiller i undertal efter et gult kort.
Drengene skal have ros for at blive ved med at holde trykket kampen igennem og blive ved med at jagte udligningen, der aldrig kom.
Det var et hårdt nederlag at sluge mod et effektivt AaB-hold, men på det her niveau skal man kende sin besøgelsestid hvis man gerne vil vinde».

07. april:

Lyseng IF – Randers Freja FC 1-3 (0-0)

Kampfakta:
0-1: Filip (Khaled)
0-2: Filip (Marius)
1-2: Lyseng
1-3: Filip (Magnus L)

Truppen: Jeppe, Jacob F, Oliver, Malik, Magnus F, Marius, Jakob F, Mads E, Mads C, Omer, Khaled, Magnus L, Filip, Dion.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtalte følgende efter kampen:

«Efter det sure nederlag til AaB i midtugen glædede vi os til at komme ud og spille igen. Kampen gennem dominerer vi fint på de fleste parametre, men mangler lidt på samme måde som i midtugen at få scoret nok på de chancer, der opstår.
I første halvleg brænder vi to kæmpe chancer udover det løse, og det betød 0-0 til pausen, hvor Lyseng ikke bød sig ret meget til udover et halvt forsøg på et hjørnespark.

I anden halvleg fik vi scoret tidligt på et sikkert ekspederet straffespark efter en flot stikning og en god dribling, hvor Khaled blev nedlagt af målmanden.
Vi bliver ved at trykke på og skaber stadig fint med muligheder, og det er et mindre mirakel, at vi ikke scorer flere på de chancer vi fik skabt.
Efter 64 minutter fik vi langt om længe scoret igen. Denne gang på oplæg af Marius, og en virkelig flot afslutning af Filip.
De sidste 10 minutter af kampen så det ud til, at vi manglede lidt kræfter, hvor bla. vores genpres haltede lidt.
Det gjorde, at Lyseng begyndte at byde sig mere til, bla. med en række indlæg. Da der var spillet 68 minutter, og de fleste troede kampen var død, fandt dommeren pludselig et straffespark frem, efter at tæt på alle spillere stod inde i feltet i forbindelse med et hjørnespark.
Straffesparket blev sikkert sparket ind, og med tre minutter tilbage var der pludselig spænding igen.
Vi får dog lukket kampen definitivt et minut senere efter flot kombinationsspil mellem Mads E. og Magnus L., der til sidst fandt Filip i feltet, der sikkert kunne sparke sit tredje ind på dagen.

Alt i alt spiller vi en god offensiv kamp, men vi skal igen lære at dræbe den her type kampe tidligere, så havde vi undgået den lille spænding, der blev i kampen til sidst, men alt i alt en fuldt fortjent sejr.
Nu skal vi have en god træningsuge, og så glæder vi os til kommende lørdag, hvor vi tager turen til AaB hvor vi skal gå benhårdt efter revanche».

Skrevet af: Claus Stenum Jensen