Mød Randers FC-spillerne i Festugen!

Randers Festuge er lige om hjørnet – og Randers FC spiller rent faktisk hjemmekamp den uge – nemlig fredag den 16. august kl. 18.00 mod F.C. København.

Vi er dog også aktive på Justesens Plæne onsdag den 14. august kl. 17.00, hvor vi sætter en scene op og præsenterer Randers FC’s 3F Superliga-hold i samarbejde med hovedsponsorerne Sparekassen Kronjylland og Verdo.

Der vil være masser af aktiviteter og konkurrencer med fede præmier. I Spræng boksen-konkurrencen kan du eksempelvis vinde fire VIP-billetter til opgøret mellem Randers FC og AC Horsens samt en signeret spillertrøje. Derudover er der også en konkurrence for de lidt yngre, hvor man kan vinde en børnefødselsdag hos Randers FC.

Du kan altså komme helt tæt på spillerne og få autografer og selfies. Derudover kommer McAnders fra Familieafsnittet også forbi og hilser på de mindste. Der er hoppeborg og bungee-trampolin, så der er masser at give sig til!

Vi uddeler gratis børnebilletter til de første 100 børn, der kommer forbi til arrangementet. Billetterne gælder til kampen om fredagen mod F.C. København.

Så kig da forbi – vi sælger også stadionpølser og øl/vand. Så der er noget for alle. Vi glæder os til at se dig!

Skrevet af: Martin Albrechtsen