Mileusnic efter første mål for Randers FC: Jeg er i ekstase

– Jeg er i ekstase over at have scoret. Jeg har arbejdet hårdt til træning, og bare håbet på, at jeg ville få chancen for at score. Det er jeg taknemmelig og meget glad for.
 
Nikola Mileusnic fik scoret sit første officielle mål for Randers FC, da han her til aften scorede sejrsmålet i 3-1 sejren over Vejle Boldklub i kvartfinalen i Sydbank Pokalen ⚽🇦🇺
 
Australske Mileusnic håber, at Randers FC kan bygge videre på aftenens solide præstation på mandag, når vi møder ærkerivalerne fra AGF i 3F Superligaen.
 
Nikola Mileusnic er sponsoreret af JEBA Ejendomsadministration ApS

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: RANDERS, DENMARK - MARCH 10: Nikola Mileusnic of Randers FC celebrates after scoring their third goal during the Danish Cup SydbankPokalen match between Randers FC and Vejle Boldklub at Cepheus Park on March 10, 2021 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)