Mikkel Kallesøe og Randers FC forlænger frem til 2023

Den alsidige kantspiller Mikkel Kallesøe og Randers FC har indgået en ny aftale, der strækker sig helt frem til sommeren 2023. Den oprindelige aftale stod først til udløb i sommeren 2020, men når der er gensidig enighed om en forlængelse, kan en fornyet aftale lige så godt komme på plads allerede nu.

Mikkel Kallesøe kom allerede som 15-årig til moderklubben Randers Freja som et stort talent. Så stort, at han som 17-årig skippede flere års ungdomsfodbold og rykkede direkte op i den daværende A-trup i Randers FC. Her befinder den alsidige 21-årige kantspiller sig stadig, og i den mellemliggende periode har Lemvig-drengen gjort det så godt, at kontrakten med Randers FC nu er blevet forlænget frem til sommeren 2023.

Om forlængelsen siger Mikkel Kallesøe:

– Jeg er meget glad for at være i Randers FC, især nu, hvor der er kommet styr på det hele. Det giver mig den tryghed, jeg har behov for, både på og uden for banen. Så jeg kan overhovedet ikke se nogen grund til, at jeg ikke skulle skrive under på en længerevarende aftale med Randers FC.

Randers FCs sportsdirektør Søren Pedersen siger om den nye aftale med Mikkel Kallesøe:

– Det er altid dejligt at forlænge med spillere, der har gjort det godt for klubben, men følelsen er endnu mere udtalt, når der drejer sig om en af vores egne spillere. Selv om Mikkel kun er 21 år, har han været i klubben i mange år og kender den ud og ind. Mikkel er trods sin unge alder allerede end dygtig og etableret Superliga-spiller. Men han har potentiale til endnu mere, så på længere sigt vil vi forsøge at løfte ham op på et niveau, der er højere end Superligaen, udtaler Søren Pedersen.

Mikkel Kallesøe spillede de allertidligste ungdomsår i henholdsvis Lemvig GF og Holstebro Boldklub inden skiftet til Randers. I efteråret 2017 blev det ligeledes til et halvt års lejeophold i Viborg FF.

I Randers FC trøjen er det blevet til 82 førsteholdskampe og til fem scoringer. Det er desuden blevet til 19 ungdomslandskampe for Danmark (to mål).

Skrevet af: Michael Møller Højfeldt
Foto: Foto: Getty Images.