Mikkel Brund på ungdomskontrakt

U19-ligaholdets Mikkel Brund har underskrevet en ungdomskontrakt med Randers FC.

Der er mange talentfulde spillere på Randers FC’s ungdomshold. Én af dem er U19-ligaholdets talentfulde centrale forsvarsspiller Mikkel Brund, som netop har underskrevet en ungdomskontrakt med Randers FC gældende til sommeren 2023.

– Det er naturligvis noget, jeg er virkelig glad over og stolt af. Der er brugt rigtig mange timer på træningsbanen og i fitness, så det er fantastisk, at alt det hårde arbejde har båret frugt. Jeg tager kontrakten som et stort skulderklap til mig for det, jeg har præsteret indtil videre og samtidig som en indikation af, at klubben tror på mig. Nu handler det bare om at fortsætte med at arbejde hårdt og suge til mig, som jeg har fået muligheden for i den seneste tid, siger Mikkel Brund, som har trænet med 3F Superliga-holdet i opstarten og også fået minutter i benene i flere af træningskampene.

– Mikkel er en dygtig venstrebenet forsvarsspiller, som er iøjnefaldende med sine 195 centimeter. Han er fysisk stærk, men samtidig også dygtig til at føre bolden frem og er god i pasningsspillet. Han har udviklet sig meget de seneste år og træner allerede nu med 3F Superligaholdet. Vi glæder os til at følge ham og hans udvikling fremadrettet., siger Peter Elstrup, Talentchef og Head of Coaching i Randers FC.

Den 17-årige forsvarsspiller kom til klubben som U13-spiller fra samarbejdsklubben Hadsten, som for nylig er vendt tilbage til Klubfællesskabet i Randers FC og også har været med til at forme den tidligere Randers FC-spiller Jonas Bager, som nu spiller i belgiske Royal Union Saint-Gilloise

Skrevet af: Kristian Fredslund