Mikael Boman skifter til Halmstad

Randers FC’s svenske angriber Mikael Boman skifter til Halmstad i den næstbedste svenske række.

Da Mikael Boman kom til Randers FC i vinteren 2018 var der store forventninger til den svenske angriber. Dem indfriede han også hurtigt med gode præstationer i starten af foråret. Desværre pådrog han sig en hovedskade i slutningen af april, der gjorde ham ukampdygtig i en længere periode.

Efter han er kommet tilbage fra skaden, har det været minimalt med spilletid til Mikael Boman, og nu skilles den 30-årige bomstærke svenske angriber og Randers FC’s veje, da Mikael Boman skifter til Halmstad i den næstbedste svenske række Superettan.

– Mikael har været en fantastisk professionel spiller at have på holdet, også selvom det ikke er blevet til den ønskede spilletid. Han har knoklet på og gjort en stor indsats, når vi havde brug for ham. Han står dog ikke pt. først i køen i forhold til spilletid, og derfor synes vi, at det giver god mening for begge parter, at Mikael kan få chancen et andet sted. Vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Mikael Boman har tidligere spillet i Halmstad i årene 2012 til 2015. I Randers FC blev han noteret for 27 kampe og 1 mål.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images