Marxen: Så potentiale i at være midterforsvarer

På vinterens træningslejr blev forsvarsspilleren Erik Marxen udnævnt til anfører i Randers FC. Den historie kunne dog have taget en anden drejning tilbage i sommer, hvor hans oprindelige kontrakt udløb.

– Der var nogle muligheder uden for landets grænser, som jo egentlig var min prioritet oprindeligt. Jeg kom så ind og spillede de sidste syv-otte kampe i midterforsvaret i slutningen af sidste sæson, og havde en rigtig god oplevelse med det. Det kunne jeg virkelig se nogle perspektiver i. Og jeg syntes, det var super interessant at få lov til at give mig i kast med en ny position, og få et helt nyt udviklingsområde. Så det, der er sket det sidste halve års tid, var jo det, jeg håbede, da jeg endte med at vælge Randers. Fordi jeg så et potentiale i at være midterforsvarer og også i at tage større ansvar på holdet, siger Marxen i Skipperligaens nyeste podcast.

Du kan høre mere fra Marxen ved at klikke her 

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Jan Christensen, Getty Images