Marxen og Lauridsen på rundens hold

Erik Marxen og Jesper Lauridsen er på rundens hold hos tipsbladet efter en mandfolkepræstation i fredagens 2-1 sejr over OB i 3F Superligaen.

Thomas Thomasbergs tropper fulgte op på den flotte sejr over FCK i Parken, da de fire dage senere fortjent vandt hjemme over OB med 2-1. Alhaji Kamara og Frederik Lauenborg stod for scoringerne, men det er anfører Erik Marxen og Jesper Lauridsen, som tipsbladet har valgt at placere på deres rundens hold efter 10. spillerunde i 3F Superligaen. Det er anden gang i denne sæson, at Erik Marxen er på rundens hold hos tipsbladet, mens det er første gang, at Jesper Lauridsen optræder på holdet.

Tipsbladet skriver følgende om Erik Marxens præstation mod OB:

– Randers-anføreren er i god form i øjeblikket. Erik Marxen leverede en mandfolkepræstation i Parken mod FC København sidste mandag, og det samme gjorde han fire dage senere mod OB. Marxen stod i vejen for mange fynske angreb, og det var hans præcise hjørnespark, der førte til Frederik Lauenborgs 2-0-scoring.

Tipsbladet skriver følgende om Jesper Lauridsens præstation mod OB:
Jesper Lauridsen ryger lidt ind og ud af Randers-mandskabet, men der er al mulig grund til at give ham genvalg i den kommende kamp. Venstrebacken havde mange fine aktioner mod OB, hvor han især lykkedes med at komme i vejen for indlæg.

Næste opgave for Marxen, Lauridsen og resten af Randers FC-holdet er på søndag ude mod Lyngby Boldklub kl. 18:00.

Erik Marxen er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland.
Jesper Lauridsen er sponsoreret af Fugemontøren.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images