Marvin og håndtegnet

Marvin Egho har været i Randers FC siden sommeren 2018, og i denne artikel fortæller den østrigske angriber blandt andet om sit håndtegn, opvæksten i Wien, og om sin tid i Randers FC.

Marvin, du laver et særligt håndtegn, når du scorer. Hvad betyder dit håndtegn?

– Vi er en gruppe af syv venner fra det 22. distrikt i Wien. Håndtegnet er en hilsen, vi laver til hinanden. Håndtegnet betyder ”Team Twenty-Two”, og det er det, som håndtegnet viser med tre T’er. Vi er altså et hold bestående af syv venner, som voksede op sammen i det 22. distrikt i Østrigs hovedstad, Wien. Da vi var unge, var vi altid sammen, og det er vi stadig, så tit vi kan komme til det. Det startede som en joke, at vi var ”Team Twenty-Two”, men nu er det en hyldest til vores venskab og vores gruppe. Vi har været venner, siden vi var helt små, og har spillet fodbold sammen som unge. Tarkan Serbest, som nu spiller som professionel i Kasimpasa i Tyrkiet, er en del af gruppen, og han laver også håndtegnet hver gang, han scorer.

Du kan læse hele artiklen om Marvin Egho i det nye Randers FC Magasin. Du kan få det ganske gratis hos flere af vores sponsorer:

BilkaIntersport – Randers SportJysk VinSkousen RandersHornbæk BageriVennelystbageriXL-Byg – VorupgruppenLivrettenAutomobilhuset Randers A/Shosmagnus.dkHelsted Slagteren

Du kan også nappe et magasin i vores stander ved indgang C på hjørnet af Vester Boulevard og Sjællandsgade – eller læse det digitalt ved at klikke her.

Skrevet af: Randers FC
Foto: Jan Christensen, Getty Images