Martin Albrechtsen fuldtidsansat i Randers FC

Randers FC har ansat 32-årige Martin Albrechtsen som kommunikationsmedarbejder.

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at pr. 1. januar har indgået en aftale med Martin Albrechtsen, der går fra at være deltidsansat til at komme på fuld tid som kommunikationsmedarbejder i Randers FC.

Martin har arbejdet hårdt for at nå hertil, siden han for et par år siden var i praktik i kommunikationsafdelingen – og vi er glade for, at det er lykkedes at få ham fast tilknyttet, så han nu kan koncentrere sig fuldt ud om Randers FC.

Han har en bachelor i ‘Communication og Digital Media’ og en kandidatgrad i ‘Corporate Communication’ som han færddiggjorde i 2018. Derudover har han blandt andet været afløser for Niels Fisker på Radio Alfa og kommenteret en del Randers FC-kampe efterhånden.

I Randers FC har han lavet indhold til Randers FC’s platforme og været vores primære skaber af videoer. Her har han lavet alt fra sponsorvideoer, portrætter, interviews til stemningsvideoer. Derudover har han haft fingrene i det daglige kommunikations- og pressearbejde.

Fremover skal Martin være med til at videreudvikle og udføre de strategier, vi i øjeblikket er ved at udforme for kommunikations- og marketingområdet og som skal sørge for at understøtte den tilskuerstrategi, vi allerede har påbegyndt arbejdet med.

Vi glæder os til at se meget mere til ”Mac”, som han kaldes i daglig tale.

Du kan læse mere om Martin ved at læse portrættet, som vi bragte i september måned ved at klikke her.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC