Marcus Mølvadgaard forlader Randers FC

Randers FC og angriberen Marcus Mølvadgaard er blevet enige om at ophæve samarbejdet.

20-årige Marcus Mølvadgaard stopper i Randers FC på transfervinduets sidste dag, da man er blevet enige om at ophæve samarbejdet.

– Det ligger ikke i kortene, at Marcus vil få meget spilletid i Randers FC i den kommende tid. Derfor er vi blevet enige om, at det bedste for alle er, at vi ophæver samarbejdet, så Marcus kan finde en ny klub i efteråret. Det er altid hårdt at give slip på en af dem, der har taget turen hele vejen igennem fra ungdomsholdene, men sådan er det en gang imellem. Vi ønsker Marcus al muligt held og lykke fremover og takker ham for alt det, han har givet i Randers FC. Vores veje krydses forhåbentlig igen, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Marcus Mølvadgaard har haft sin fodboldopvækst i samarbejdsklubben Langå IK og moderklubben Randers Freja, inden han fik sin Randers FC-debut som 17-årig i august 2016. Nu skal han finde andre græsgange, hvor der er mulighed for mere spilletid.

– Jeg ville selvfølgelig gerne have haft det endelige gennembrud i den klub, der betyder så meget for mig. Men jeg skal ud og have noget mere spilletid, og derfor er det nødvendigt for mig at komme på græs et nyt sted. Jeg har haft en masse fantastiske år både som ungdoms- og Superliga-spiller i Randers, og har mange gode minder. Nu ser jeg frem til at prøve noget nyt, og så kan det være, at vi ses igen i fremtiden, siger Marcus Mølvadgaard.

Marcus Mølvadgaard har spillet 35 kampe og scoret 5 mål for Randers FC. Han var i foråret udlejet til 1. divisionsklubben Hvidovre IF.
Hans kontrakt stod til at udløbe til vinter.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Jan Christensen, Getty Images