Mads Enggård på ungdomskontrakt i Randers FC

U17-ligaspiller Mads Enggård har skrevet under på en 3-årig ungdomskontrakt med Randers FC.

Mads har fået den første del af sin fodboldopdragelse i Engesvang og siden FC Midtjylland, hvor han spillede frem til U15. Som U15-spiller flyttede Mads på College i Randers og har siden spillet et halvt år på Randers Freja FC’s U15 og den nuværende sæson som U17-spiller. De sidste 15 måneder har han gået på Randers Realskole og skal efter sommerferien fortsætte i 10. klasse på Realskolen.

– Mads har mange kvaliteter. Han er først og fremmest en skøn knægt med glimt i øjet og med en ærgerrighed efter at udvikle sit talent. På banen er han en tovejs-spiller på den centrale midtbane. Han evner at løse rigtig mange situationer med bolden qua hans gode teknik og hans spilforståelse, men han er ligeledes dygtig til at erobre bolden med sit aggressive erobringsspil. Den pakke sat sammen med en dynamisk løbekapacitet og en stærk vindermentalitet gør Mads til en spændende profil, udtaler cheftræner for U17-ligaholdet, Michael Ravn.

Ifølge Head of Coaching og talentchef i Randers FC, Peter Elstrup, har Mads Enggård gennemgået en stor udvikling og præsterer i øjeblikket på et højt niveau i U17-ligaen.

– Mads har lavet stor fremgang på det seneste. Han gør det rigtig godt og allerede som førsteårs U17-spiller viser han, at han kan udfylde en rolle på vores midtbane. Jeg synes, at han udviser landsholdsklasse i øjeblikket, siger Head of Coaching og talentchef i Randers FC, Peter Elstrup,

Hovedpersonen selv, Mads Enggård, er da også utrolig glad for at have skrevet under med Randers FC.

– Det føles helt fantastisk at have skrevet under med Randers FC. Jeg er rigtig glad for, at Randers FC tror på mig. Det giver mig bare endnu mere blod på tanden og lyst til at give alt, hvad jeg har, udtaler en glad Mads Enggård.

– Det er en klub som har meget fokus på alle os unge, og det er tydeligt at mærke, hvilket er dejligt, understreger den unge midtbanespiller og fortsætter:

– Jeg drømmer om at blive professionel fodboldspiller og forhåbentlig en dag at kunne slå igennem på Randers FC’s Superligahold. Det er det, jeg sigter efter.

Skrevet af: Martin Albrechtsen