Løst og fast om Hobro-kampen

På fredag kl. 16.00 mødes Randers FC og Hobro IK for 12. gang i Superligaen. Første gang var tilbage i juli 2014, hvor Randers FC vandt 2-1 på hjemmebane. Det er i alt blevet til syv Randers FC-sejre i de 11 kampe.

Lidt mere vigtig viden:

– Randers FC  har vundet alle tre Superliga-opgør mod Hobro IK i indeværende sæson og har kun lukket ét mål ind i de kampe.

– Hobro IK har ikke scoret i de seneste tre udekampe mod Randers FC i Superligaen. Sidst de scorede på Cepheus Park Randers var i oktober 2015.

– Randers FC har kun tabt én ud af de sidste fire Superliga-kampe. Før det havde man tabt tre kampe i træk.

– Hobro IK har endnu ikke vundet en kamp på udebane i Superligaen i denne sæsone. De har spillet fem uafgjort og tabt ni.

– Hobro IK har scoret mindst én gang i hver af deres sidste fire Superliga-udekampe. De har scoret seks mål i de kampe. Før det scorede de ikke i fire udekampe i træk.

– Marvin Egho har været involveret i fire af Randers FC’s sidste seks mål på hjemmebane i Superligaen. Han har scoret tre og lavet en assist.

– Hobro IK’s Jesper Rask og Martin Mikkelsen har spillet alle 11 kampe, som Hobro IK og Randers FC har spillet i Superligaen. Randers FC’s Johnny Thomsen har spillet ti af dem, mens Nicolai Poulsen har spillet ni.

– I de 11 indbyrdes opgør er der uddelt 45 gule kort og to udvisninger. Begge udvisninger var i en kamp i Hobro i november 2014, hvor Randers FC’s Mads Agesen og Mikael Ishak blev udvist. Randers FC vandt kampen med 1-0 på mål af Mikael Ishak.

– Med indskiftningen i søndags blev Tobias Klysner med sine 17 år og 285 dage den næstyngste spiller til at spille i et opgør mellem Randers FC og Hobro IK. Hans U19-holdkammerat Kasper Høgh har rekorden med 17 år og 256 dage, som han fik, da han blev skiftet ind i 3-0-sejren i august 2018.

Køb din billet til kampen på https://billet.randersfc.dk

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Jan Christensen, Getty Images