Legender, koryfæer og pokaltriumfen bliver i dag sat til salg!

I samarbejde med Odendo.dk og Randers FC Fonden har vi valgt at give jer muligheden for at byde på billeder af store personligheder, øjeblikke og triumfer igennem 16 års Randers FC historie.
Måden, hvorpå du deltager i auktionen, er ved at gå på Odendo.dk, hvor du herefter opretter en bruger. Når du har oprettet din bruger, så vil du herefter skulle indtaste dine kontooplysninger, som giver dig rettighederne til at byde. Efter dette er du nu klar til at blive et styks Randers FC historie rigere.


Alle pengene går ubeskåret til Randers FC Fonden, som giver støtte almennyttige og velgørende formål i relation til fodboldrelaterede aktiviteter og oplevelser primært i Region Kronjylland og tilgrænsende opland. Støtte kan eksempelvis – men ikke udtømmende – gives i form af tilskud til kontingentbetaling, køb af fodboldudstyr, tilskud til deltagelse i fodboldskoler eller træningslejre. Disse støtteforanstaltninger gælder kun for medlemmer af Randers FCs moder- og samarbejdsklubber og gives som udgangspunkt kun til personer under 18 år. Skoler, institutioner og velgørende foreninger kan søge om gratis billetter til Randers FCs hjemmekampe.
Har du spørgsmål til Randers FC Fonden er du velkommen til, at skrive til os på:
fonden@randersfc.dk 

 

Skrevet af: Helena Lillelund
Foto: Getty