Lauridsen: Skal bruge sulten til at få FCM ned med nakken

I torsdagens pokalkvartfinale mod SønderjyskE var der debut til Jesper Lauridsen, der kom til Randers FC fra Esbjerg fB i vinterpausen. Det gik dog ikke som, den rutinerede venstre back havde håbet.

– Jeg er selvfølgelig glad for at have fået debut og spille fodbold igen, men nederlaget overskygger alt andet. Det var ikke lige det, jeg havde håbet på, så jeg sindssyg skuffet og ærgerlig, men håber, at den skuffelse og vrede kan bruges positivt i kampen på søndag. Vi er alle skuffede over, at vi ikke fik lukket kampen, for den lå til højrebenet eller venstrebenet for midt vedkommende. Nu må vi dog kigge fremad og skal bruge det til at skabe et resultat på søndag. Vi kan bruge sulten til at vise, at vi kan få FC Midtjylland ned med nakken og skabe et resultat, der kan få os ind i Top 6, siger Jesper Lauridsen.

Søndag aften skal Randers FC igen i aktion. Denne gang mod 3F Superligaens førerhold fra FC Midtjylland, hvor Jesper Lauridsen fik sin fodboldopdragelse. Han glæder sig helt vildt til opgøret.

– De er altid spændende for mig at møde. Det er af de hold, jeg allerhelst vil møde. Jeg tror kun, at det er AGF, jeg hellere vil møde, nu hvor jeg er i Randers. Det kunne være sjovt at drille FC Midtjylland, og vi har brug for point. Vi har nogle styrker, som kan drille dem, og jeg er sikker på, at de heller ikke forventer en nem kamp. Jeg kan huske, at det aldrig var nemt at komme til Randers og få point, selvom vi oftest vandt. Det var ikke altid helt fortjent, husker jeg.

At de midtjyske ulve ligger i spidsen af tabellen er ingen tilfældighed.

– Det er jo en modstander med høj individuel kvalitet. De har spillere, der kan afgøre kampe. Både på dødbolde, når de ikke spiller så godt, men når de så rammer dagen, så har de individualister, der kan afgøre tingene. For dem kan det komme lidt ud af ingenting, også selvom det ikke fungerer for dem. Vi skal dæmme ned for dem og de ting, de er gode til, og jeg synes bestemt, at vi har en mulighed imod dem, og hvis vi kan straffe dem, når de er i ubalance, så skal vi nok få vores muligheder foran deres mål.

Kampen mod FC Midtjylland bliver desværre spillet for tomme tribuner på Cepheus Park Randers. Læs mere ved at klikke her.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images