Krifa bliver tribunesponsor i Randers FC

Du kan fremover sidde i Krifa-hjørnet, hvis du kommer til fodbold på Cepheus Park Randers. Den faglige organisation har nemlig opgraderet sponsoratet i Randers FC.

Man kan godt sige, at der til lørdagens kamp mod Vendsyssel FF er en form for comeback. For den faglige organisation Krifa har netop skrevet under på en ny sponsorkontrakt, der igen gør dem til tribunesponsor på Cepheus Park Randers. Denne gang i det nordøstlige hjørne, hvor de overtager pladsen fra Klodskassen.

Efter en periode væk fra Randers FC kom Krifa tilbage som sponsor i januar 2019 og har altså allerede nu set værdien i sponsoratet hos Randers FC, hvilket har medført opgraderingen til tribunesponsor.

– Som lokal chef i Krifa glæder jeg mig rigtig meget over, at Krifa er tilbage på banen med fuld styrke. Vi vil være synlige i Randers, og det bliver vi i den grad på stadion fremadrettet med det nye tribunesponsorat. Der er så meget, vi kan identificere os med i Randers FC’s værdier og  for os handler det nemlig om at få vores medlemmer til at lykkes, til at skabe resultater og til at score mål. Det skaber god trivsel. Og det er lige, hvad det handler om for os. At vores medlemmer trives i deres arbejdsliv. Jeg glæder mig til det fremtidige udvidede samarbejde, siger Shahab Milani, der er afdelingschef i Krifa Randers.

I Randers FC er man stolte over, at Krifa igen har valgt at være meget synlige på stadion.

– Jeg husker selv at komme på stadion som tilskuer, hvor Krifa-hjørnet i den grad sprang i øjnene. Derfor er det skønt, at de igen ser værdien i at blive eksponeret på denne måde. Vi tager det samtidig som et stort skulderklap, at de vælger at opgradere sponsoratet så kort tid efter, at de kom tilbage som sponsor. Det fortæller os, at vi gør noget rigtigt i vores måde at samarbejde med sponsorerne på, og vi glæder os til det fortsatte samarbejde, siger Salg- og marketingchef Morten Hørby Andersen.

Krifa har tidligere haft hovedkontor i Randers, der nu er placeret i Aarhus. Der er dog fastholdt et lokalkontor på Haraldsvej i den sydøstlige del af Randers.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC