Kopplin: Glæder os til de kommende uger

Der er optimisme hos Björn Kopplin og Randers FC-holdet, der har et par spændende og vigtige kampe forude.

Randers FC går et par spændende uger i møde. Onsdag aften gæster Vejle Boldklub nemlig Cepheus Park Randers i Sydbank Pokalens kvartfinale. Det første opgør i Vejle endte 0-0, så Randers FC kan med en sejr spille sig i semifinalen.

– Det er et tæt program, og der er gang i den. Vi glæder os dog til de kommende uger, hvor der er meget på spil. Drømmer lever i den grad, må man sige. Vi vil gerne hele vejen til finalen, men først skal vi forbi Vejle. Vi har fuldt fokus på den kamp nu, og det er vigtigt for at kunne levere bedst muligt. Derefter kan vi tænke på ligaen og kampen på mandag mod AGF, siger Björn Kopplin.

Den tyske backmotor var ikke med i søndagens nederlag mod Lyngby. Han plejede en skade, som han pådrog sig i udekampen mod Brøndby.

– Jeg fik et ordentligt slag på anklen imod Brøndby, men fik mig kæmpet igennem det meste af kampen, inden jeg måtte lade mig udskifte. Den har været lidt hævet, men det er meget bedre nu, og bevægeligheden er tilbage, så jeg er klar til kamp i morgen.

Han beretter om en Randers FC-trup med en tro på tingene og som glæder sig til de kommende uger.

– Stemningen er stadigvæk god, selvom resultaterne ikke lige har været med os. Det er lidt svært at mærke stemningen socialt og komme helt tæt på hinanden, da vi klæder om i mange forskellige omklædningsrum, så det er kun til træningerne, at man kan fornemme det. Her har der været rigtig god stemning og masser af kvalitet. Hvis vi spiller i morgen, som vi har trænet i dag, så vinder vi kampen mod Vejle.

– Hvis du før sæsonen havde givet os det her scenarie i både liga og pokalturnering, så tror jeg, at alle havde taget imod det. Det er dejligt, at vi stadigvæk selv har muligheden for at afgøre vores skæbne, og det bliver nogle spændende kampe med først pokalkvartfinale mod Vejle og så derby mod AGF. Vi har muligheden for at komme videre i pokalen og at spille os i Top 6, så det bliver sindssygt spændende. Det er derfor, vi spiller fodbold, og hvis det lykkes, så er det nærmeste det perfekte liv set fra vores side.

Randers FC’s kvartfinale mod Vejle spilles onsdag kl. 18.00. Kampen kan ses TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 17.45.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Jan Christensen, Getty Images