Kom til årets sidste kamp for 20 kroner – og støt et godt formål!

Til årets sidste hjemmekamp mod Vejle (som også er årets sidste kamp) vil entréprisen være 20 kroner for såvel børn som voksne. Entré-indtægterne vil gå til Julehjælp Randers, som er en indsamling arrangeret af Randers Amtsavis, hvor alle bidrag går til at hjælpe socialt dårligt stillede familier i Randers Kommune til at kunne holde jul.

– Vi mener, at alle fortjener at få en god jul. Derfor vil vi gerne støtte den gode sag, som Randers Julehjælp er, ligesom vi har gjort før, konstaterer adm. direktør for Randers FC, Henrik Jørgensen.

Han tør dog ikke gætte på, hvor meget støtten kan løbe op i.

– Det er for tidligt at sige, hvor mange tilskuere vi kan samle. Det kommer nok an på, hvordan vi klarer os på søndag mod Vendsyssel. Og så er det jo også meget afhængig af vind og vejr.  Selv om vi tabte den seneste kamp, mod FC Midtjylland, synes jeg, at tilskuerne blev godt underholdt. Sammenholdt med, at man er med til at støtte en god sag og en billigere entré, så forventer jeg, at vi kan samle et fornuftigt antal tilskuere, siger Henrik Jørgensen.

Lokale afdelinger af humanitære organisationer modtager hvert år de midler, Randers Amtsavis og Randers Julehjælp indsamler.

– Det er hvert år fantastisk rørende at opleve, hvordan hele det randrusianske lokalsamfund står sammen om at sikre en god jul i så mange lokale børnefamilier som muligt. Det er således også rørende at opleve, hvordan hele lokalsamfundets superligaklub bakker op om projektet og hjælper med at give børn i økonomisk nødlidende familier samme god jul som kammeraterne i klassen, konstaterer chefredaktør for Randers Amtsavis, Axel Præstmark.

Billetterne til 20 kroner gælder for både voksne og børn – og er til de unummererede pladser på stadion. Køb din billet på https://billet.randersfc.dk

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Martin Esquives