Køb din egen støttefigur!

Nu kan du købe din egen støttefigur og hjælpe Randers FC. Når de tilskuerløse kampe er overstået, kan du få din figur med hjem som et evigt minde.

3F Superligaen er tilbage, og der skal endelig spilles kampe på Cepheus Park Randers igen. Det bliver desværre bare uden tilskuere.

Men du kan alligevel blive en del af oplevelsen og samtidigt støtte Randers FC!

I samarbejde med Sparekassen Kronjylland og Nordic Digital Lab har vi nemlig sørget for, at du nu kan købe din egen unikke figur af dig selv, dine børn, dit kæledyr eller virksomhedslogo. Du bestemmer helt selv, hvilket ansigt din støttefigur skal have, og hvor mange du vil købe.

Prisen for en støttefigur er 250 kr for voksne og 200 kr for sæsonkortholdere, børn og kæledyr 😉

Figurerne bliver monteret på tilskuersæderne, så det virker som om, at der rent faktisk er tilskuere på stadion. Og så kan det være, at dit ansigt eller kæledyr bliver vist på TV under kampene.

Når de tilskuerløse kampe er overstået, kan du komme og hente din figur som et evigt minde fra dengang, du støttede Randers FC i de tilskuerløse kampe. Så kan du måske også drille dine kollegaer på arbejdspladsen med din figur eller hænge den op på væggen derhjemme.

Vi sørger selvfølgelig også for, at Randers FC-spillerne sætter deres autograf på figuren.

Ved køb af en figur giver dig også en øl/vand-, pølse- og billetvoucher til den næstkommende kamp, hvor vi igen må have tilskuere på Cepheus Park Randers.

Hvad gør jeg for at købe en figur?
Du gør to ting:

1) Send beløbet til mobilepaynummer: 60245 (noter navn i mobilepay overførslen) eller betal via bankoverførsel til Reg. 6186 Konto: 3155716001 (noter din mailadresse i tekstfeltet i bankoverførslen).

2) Skriv en mail til LC@randersfc.dk
I mailen skriver du dit navn og tlf. nummer, så vi kan tjekke op på mobilepay betalingen, inden vi sender figuren til tryk.
I samme mail vedhæfter du billedet og sørg for, at vi kan parre navn og billede, så det korrekte navn kommer til at stå på figuren. For ellers er vi nødt til at gætte os frem 😉
Er du sæsonkortholder, må du også gerne notere sæsonkortnummer i mailen.

Sådan tager du det bedste billede af dig selv til tryk:

– Sørg for at der er en ensfarvet baggrund. Gerne hvid.

– Sørg for at der er et godt lys.

Skrevet af: Martin Albrechtsen