Klar til Randers FC’s måske største comeback?

Vi planlægger et brag af en comeback-fest, når det igen er muligt på Cepheus Park Randers.

Der har været flere nævneværdige comebacks i Randers FC-historien. Colin Todd gjorde det som cheftræner og Djiby Fall som publikumsfavorit i angrebet.

I nyere tid sørgede Marvin Egho med en overtidsscoring i Aarhus for samlet sejr og videre avancement i Europa Playoff i maj 2019.

De fleste tænker dog nok tilbage til foråret 2010, hvor Randers FC under ledelse af Ove Christensen gjorde det umulige og forvandlede en stensikker nedrykning til overlevelse.

Lige nu påvirker COVID-19 hele verden og dermed også fodbolden i vores lille ”andedam” i 3F Superligaen. Der må ikke komme tilskuere, og det hele er lidt trist på stadion til kampene.

Vi savner folk på lægterne, for det er jer derude, der ER fodbolden!

Derfor planlægger vi et stort ”comeback”, når vi igen har normale tilstande, og vi kan få folk tilbage på Cepheus Park Randers. Det håber vi, at I vil være med til.

Vi sælger derfor billetter til en kamp, vi endnu ikke ved, hvornår bliver afviklet. Det bliver den første kamp helt uden restriktioner, hvor vi håber på at kunne fylde stadion til en stor comeback-fest.

Der vil være gang i den før, under og efter kampen. Det eneste du skal gøre er at købe billet til kampen og få din omgangskreds til det samme, så vi en dag igen kan mødes på Cepheus Park Randers til et brag af en comeback-fest.

Vi glæder os i hvert fald til, at du kommer tilbage på stadion!

Køb din billet for bare 50 kroner, som vi bruger til at lave den største comeback-fest i Randers FC’s historie!

KØB din billet til Comeback’et på https://billet.randersfc.dk

Vi kommer fra nu – og til kampen er en realitet – til at lave mange tiltag og overraskelser. Så følg med på vores platforme!

NB. Sæsonkort og sponsorbilletter mv. er selvfølgelig gældende til kampen

Skrevet af: Kristian Fredslund