Kevin Conboy til Randers FC

Forsvarsspilleren Kevin Conboy har skrevet under på en 3-årig aftale med Randers FC.

Efter 6 år i hollandsk fodbold vender 29-årige Kevin Conboy tilbage til Alka Superligaen, hvor han i de kommende tre sæsoner skal tørne ud for Randers FC.

– Vi har haft en dialog gennem længere tid med Kevin, og i den har vi fået bekræftet, at han har en personlighed og en karakter, som vi har ledt efter. Han er en dygtig spiller, der har fået en masse værdifuld erfaring i udlandet, men samtidig også er sulten efter at opnå mere, lyder det fra Randers FC-direktør Michael Gravgaard.

Conboy, der senest har spillet for FC Utrecht i den hollandske Æresdivision, glæder sig til at blive en del af Randers FC-projektet.

– Selvom det tabelmæssigt ikke ser særligt positivt ud for Randers FC i øjeblikket, så ser jeg et stort potentiale i klubben og ser frem til at bygge noget op sammen med resten af holdet. Efter en lille skadepause er jeg også i den grad motiveret til at komme godt tilbage og vise, at jeg er en endnu bedre og klogere spiller, end da jeg forlod Danmark, siger Kevin Conboy.

Han blev opereret i knæet i foråret, men er så langt fremme i genoptræningen, at han forventes at træne fuldt ud med om en måneds tid.

Fakta:
Født: 15. oktober 1987
Tidligere klubber: Esbjerg fB, NEC Nijmegen, FC Utrecht
1 A-landskamp for Danmark

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC