Kasper Stokholm fuldtidsansat i Randers FC

Randers FC har ansat Kasper Stokholm på fuldtid som U13-cheftræner. 

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Randers FC pr. 1. januar 2021 har indgået en aftale med Kasper Stokholm, der går fra at være deltidsansat til at komme på fuld tid som cheftræner for Randers Freja FCs U13-hold.

Kasper startede hos Randers FC den 1. juli 2020 på en deltidskontrakt som U13-cheftræner for Randers Freja FC, men siden da har både han og klubben mærket, at Kasper er et godt match til klubben. Derfor har de to parter indgået en aftale om, at Kasper pr. 1. januar 2021 fortsætter i rollen som cheftræner for U13-holdet på fuldtid i stedet for deltid og med kontraktudløb i sommeren 2023.

– Jeg er helt vildt glad og taknemmelig for det. Det er en fantastisk dejlig tillid at få, og jeg er stolt af, at vi efter så kort tid har fundet ud af, at det er noget, vi gerne vil. Jeg glæder mig til, at kunne fordybe mig og bidrage endnu mere end jeg har gjort i forvejen, fortæller Kasper Stokholm.

Kasper er uddannet folkeskolelærer i 2019 v. VIA University College i Silkeborg med speciale i eliteidrætsklasser. Derudover har han tidligere arbejdet som ungdomstræner hos FC Midtjylland i mange år, men pr. 1. januar 2021 bliver han altså fast inventar i Randers FC, og han ser frem til arbejdet.

– Jeg ser frem til at blive ved med at påvirke og forbedre både holdet men også den enkelte spiller, så vi får nogle handlingsstærke unge spillere, som tør træde i karakter både på og uden for banen. De skal turde vise sig frem og repræsentere nogle værdier, der gør, at vi kan betragte dem som mennesker i verdensklasse, fortæller Kasper Stokholm.

Vi glæder os til at følge Kasper og Randers Freja FCs U13-hold i deres udvikling.

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen