Karl Dreier Leth rykker i 3F Superliga-truppen til sommer

Til næste sæson bliver det unge offensivtalent Karl Dreier Leth en del af Randers FC’s 3F Superliga-hold.

Der er masser af ungt talent i Randers FC’s 3F Superliga-trup, og til sommer kommer der endnu mere. U19-spilleren Karl Dreier Leth har nemlig lavet en 1-årig aftale gældende fra sommeren 2021.

– Karl har nogle vanvittigt spændende offensive spidskompetencer med hans fart, 1-mod-1 og driblefærdigheder. Han har gjort det godt, når han har trænet med og i de kampe, han har været en del af. Han har stadig meget at lære, men vi er nysgerrige og tror, at vi kan udvikle ham endnu mere ved at arbejde med ham hver eneste dag. Derfor har han fra sommeren og et år frem muligheden for at bevise sig, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Den 18-årige kantspiller stammer fra moderklubben Hornbæk SF og færdiggør gymnasiet, inden han starter på at fokusere 100 procent på fodbolden fra sommeren 2021.

– Det her er selvfølgelig en drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg har arbejdet hårdt for at nå hertil, og jeg er klar til at arbejde endnu hårdere for at bevise, at jeg skal satses på fremadrettet. Jeg glæder mig vildt meget til at blive en del af truppen og kunne fokusere fuldstændigt på fodbolden, siger Karl Dreier Leth.

Karl Dreier Leth bliver ikke det eneste nye, unge ansigt i Randers FC’s 3F Superliga-trup til sommer. U17-spillerne Mads Enggård og Filip Bundgaard Kristensen skrev tilbage i september 2020 under på aftaler, der gør dem en del af holdet.

Fakta:
Karl Dreier Leth
Født den 22. august 2002
Nummer 38
Står noteret for 3 kampe for Randers FC (2 i Sydbank Pokalen og 1 i 3F Superligaen)
Fik debut for Randers FC’s 3F Superliga-hold, da han i sæsonpremieren mod AC Horsens blev skiftet ind i slutminutterne.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images