Kamara efter to mål og vanvittigt comeback mod Nigeria: Det er kæmpestort

Det var en meget følelsesladet oplevelse for Alhaji Kamara, da han scorede to mål i Sierra Leones vanvittige comeback mod Nigeria, hvor det lykkedes at få uafgjort 4-4 efter at have været bagude med 4-0. 
 
Ikke nok med at Kamara scorede mod Nigeria, et af Afrikas bedste hold gennem tiden, som han har set op til og støttet som dreng, så var det også en forløsning for den bomstærke angriber at vise sit værd for sit land, som han ikke har været udtaget til siden 2014.
Kamara spillede i landskampspausen to kampe for Sierra Leone i Africa Cup of Nations. Begge kampe var mod storfavoritterne Nigeria på hhv. ude- og hjemmebane, hvor det lykkedes Sierra Leone at få to point ud af anstrengelserne i form af den føromtalte 4-4 kamp i Nigeria og et 0-0 resultat på hjemmebane. Sierra Leone ligger i øjeblikket nummer tre i kvalifikationsgruppe L i Africa Cup of Nations, som Nigeria fører med otte point efter fire kampe.
 
Nu ser Kamara frem mod mandagens udekamp mod FCK i 3F Superligaen, hvor han mener, at Randers FC skal stå sammen som hold og vise stærk karakter for at kunne besejre københavnerne.
Alhaji Kamara er sponsoreret af Planner4You.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Jan Christensen, Getty Images