Spil med i 3F Superliga Picks og vind fede præmier

Tilmed dig 3F Superliga Picks, hvor du kan dyste mod vennerne og vinde fede præmier. 

En ny omgang 3F Superliga Picks sparkes i gang den 26. september, og dermed har du igen i år mulighed for at kæmpe mod dine venner. I kan oprette jeres egen private liga, hvor I kan dyste mod hinanden, hvad end det er om håneretten, titlen eller noget helt tredje.

Er du skarp til at forudse udfaldet af kampe, og mener du endda, at du er bedre til det end dine venner? Så hiv fat i vennerne og tilmeld jer 3F Superliga Picks hvor I kan udfordre hinanden i at forudse udfaldet af kampene i efteråret i 3F Superliga.

Det fede ved 3F Superliga Picks er, at alle kan være med, da det ikke kræver, at du kender hver enkelt spillers styrker. Så er I en familie med et stort konkurrence-gen, eller trænger du og kollegaerne til lidt ekstra sjov blandt jer, så skynd jer at opret jeres egen liga hvor i kan dyste mod hinanden.

Du har muligheden for at spille med i hele tre forskellige slags ligaer. Alle er automatisk med i den samlede stilling, hvor du kan vinde en masse fede præmier. Som noget nyt kan du tilmelde dig Randers FC-fanligaen og kæmpe med dine medfans om en signeret spillertrøje. Og som nævnt tidligere kan du oprette dine egne private ligaer, hvor du kan dyste mod venner, familie og kollegaer.

Spillet er simpelt. Du skal vælge et udfald i hver kamp i en given runde og derefter rangere kampene. Det udfald du tror mest på, satser du flest point på, og omvendt så rykker du den kamp, du er mest usikker på helt ned på det mindste pointtal.

De to første runder af efterårssæsonen i 3F Superliga var prøverunder. 3F Superliga Picks starter for alvor, når Randers FC tørner sammen med FC Midtjylland den 26. september kl. 17.00 i 3F Superligaens 3. runde.

 

Præmierne i 3F Superliga Picks efterår 2020:

 

Hovedpræmier:

1. Præmie: 3F Superliga underholdningspakke bestående af en PS5, FIFA 21, Forårssæsonkort til valgfri klub, Gavekort til klubshop på 1.000,               Officiel 3F Superliga bold fra Select og en 3F Superliga Hoptimist. Værdi: 10.000 kr.

2. Præmie: Gavekort på til valgfri 3F Superliga klubshop. Værdi: 1.500 kr.

3. Præmie: En officiel 3F Superliga bold fra Select. Værdi: 900 kr.

Rundepræmier:

1. Forårssæsonkort til valgfri 3F Superliga klub

2. Gavekort på 500 kr. til valgfri 3F Superliga klubshop

3. FIFA 21 til Playstation 4

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen