Jonas Kamper gør comeback i Randers FC

Det bliver en gammel kending, der overtager det ledige sælgerjob i Randers FC. Jonas Kamper er nemlig blevet ansat i Randers FC-administrationen.

Efter Lars Larsens opsigelse har Randers FC ledt efter en ny profil til salgsteamet. Ham har vi fundet i en anden tidligere spiller – nemlig Jonas Kamper, der spillede 140 kampe og scorede 20 mål for klubben i årene 2010 til 2015.

Kamper skiftede fra Randers FC til Viborg FF i 2015, hvor han spillede indtil sit karrierestop i 2018. Siden da har han været ansat som assurandør i Aros Forsikring. Nu er det dog tid til et comeback i fodboldverdenen.

– Det var en mulighed, jeg ikke kunne lade passere. Jeg har haft en fantastisk tid som spiller i Randers og bor stadig i byen med min familie, så da muligheden opstod for at vende tilbage til klubben, var jeg ikke i tvivl. Jeg glæder mig til at indtage en ny og anderledes rolle, hvor jeg får en rigtig stor berøringsflade i sponsor-netværket, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Jonas Kamper.

For Randers FC har det været vigtigt at finde en ny sælger, der passer til den profil som klubbens salgsafdeling har udviklet i de seneste år.

– Det har været vigtigt for os at finde en, der kan pleje relationer og skabe et godt samspil med sponsorerne. Jonas er meget imødekommende og hjælpsom af natur, og det er helt sikkert kvaliteter, som vil komme vores sponsorer og klubben til gavn. Derudover kender han fodboldbranchen godt, så det giver ham helt sikkert også en fordel i forhold til at sælge vores produkter til eksisterende og potentielle samarbejdspartnere, siger Salg- og marketingchef Morten Hørby Andersen.

Jonas Kamper starter i Randers FC den 1. maj.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images