Jonas Dakir og Randers FC forlænger frem til 2022

Den 22-årige målmand Jonas Dakir og Randers FC har forlænget parternes kontrakt, så den strækker sig frem til sommeren 2022. Den oprindelige aftale stod til at udløbe efter sæsonen.

Det unge målmandstalent har allerede bevist sit værd for Randers FC i 3F Superligaen, da han i de tre seneste Superliga-kampe har vogtet målet i stedet for karantæneramte Patrick Carlgren. Dakir blev ovenikøbet kåret til kampens spiller i 2-1 sejren hjemme mod Lyngby Boldklub.

– Jeg er utroligt glad for at være i Randers FC, og på det seneste har jeg også oplevet, hvordan det er at være Superliga-målmand, hvilket har været fantastisk. Jeg er enormt glad for at forlænge kontrakten med klubben, og jeg ser frem til at fortsætte min udvikling og bidrage med endnu mere i Randers FC.

Randers FC’s sportsdirektør Søren Pedersen ser et stort potentiale i den unge målmand, og siger om den nye aftale med Jonas Dakir:

– Det er dejligt at forlænge med Dakir, som er endnu en af vores egne spillere. Han har udviklet sig enormt de sidste par år. Han er en dygtig og talentfuld ung målmand, som på det seneste også har vist prøver på sit talent i Superligaen. Men han har potentiale til endnu mere, og vi tror på, at han kan udvikle sig til at blive førstemålmand i klubben, hvilket vi alle ser frem til at arbejde videre på fremadrettet.

I Randers FC-trøjen er det blevet til tre Superliga-kampe for Dakir, hvoraf han har startet inde i to af dem, mens han har vogtet målet i fem pokalkampe.

Fakta:
Jonas Dakir
Født: 18. april 1997
Højde: 191 cm
Fra Århus
Kampe for Randers FC: 3 Superligakampe, 5 pokalkampe.
Har gået på Randers Realskole og har færdiggjort HTX på Tradium
Tidligere klubber: Viby IF, FC Midtjylland, Randers Freja

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Jan Christensen, Getty Images