Issah Salou skaber glæde i Ghana

Issah Salou’s rejsetaske var ekstra tung, da han skulle hjem til Niger og Ghana i Afrika i juleferien. Randers FC’s nigersk/ghanesiske midtbanespiller havde nemlig besluttet sig for at skabe noget glæde og give sine tidligere holdkammerater i Sporting Club Accra en julegave, da han havde taget en håndfuld gamle Randers FC-trøjer med hjem til dem.

– De blev rigtig glade for trøjerne, udtaler 20-årige Issah Salou.

I juleferien spenderede Issah to uger i Niger i Vestafrika med familien, og det var også planen, at han skulle have været nogle dage i Accra i Ghana for at besøge sine tidligere holdkammerater i Sporting Club Accra. Men grundet problemer med Issahs’ visum, nåede han desværre aldrig selv at se sine tidligere holdkammerater i Ghana på denne rejse. I stedet overlod Issah trøjerne til sin bror, der til dagligt bor i Ghanas hovedstad Accra, som fragtede de lyseblå og sorte Randers FC-trøjer til Sporting Club Accra.

– Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke fik muligheden for at mødes med mine tidligere holdkammerater på denne tur. Jeg ville gerne have overrakt trøjerne selv og have været med på billederne. Men det glæder mig, at de fik trøjerne, og at de er glade for dem.

Issah håber desuden, at hans gerning kan være med til at styrke venskabet mellem sin tidligere og nuværende klub.

”Jeg håber, at der kan skabes et særligt venskab mellem Randers FC og Sporting Club Accra, fordi der er også masser af talent og god kvalitet i min tidligere klub”, fortæller Issah Salou.

 

 

 

Skrevet af: Martin Albrechtsen