Issah Salou og Randers FC er et match

Efter flere ugers prøvetræning har Randers FC skrevet kontrakt med den 20-årige midtbanespiller Issah Salou.

Siden midt-juni har den nigersk/ghanesiske midtbanespiller Issah Salou haft sin gang på Viborgvej. Efter at have bevist sit værd til træning og i tre træningskampe er prøvespilleren nu blevet til en fuldblods Randers FC-spiller, da han har skrevet under på en tre-årig kontrakt.

– Det er en drøm, der går i opfyldelse, for jeg har altid drømt om at komme til Europa for at spille fodbold. Randers FC har virkelig nogle gode faciliteter og er en fantastisk klub, så det er den fedeste følelse. Jeg er meget glad for at være her. Mine holdkammerater har virkelig taget godt imod mig, og der er en god stemning i omklædningsrummet. Derudover synes jeg, at det er et hold med virkelig stor kvalitet, siger Issah Salou.

Issah Salou har siden juni prøvetrænet i Randers FC, hvor han også har spillet med i træningskampene mod Esbjerg, AGF og Viborg. I sidstnævnte kamp scorede han sågar målet til 2-0, og Issahs præstationer er ikke gået ubemærket hen.

– Man må i den grad sige, at Issah har grebet sin chance i Randers FC. Han har til træning og i kamp vist, at han er god på bolden og dygtig i sine vendinger. Han er en spændende spiller med et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at være med til at forløse, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Issah Salou kommer til at spille med nummer 24.

Fakta:
Navn: Issah Abdoulaye Salou
Født: 4. februar 1999 (20 år gammel)
Nationalitet: Dobbelt statsborgerskab i Niger og Ghana.
Tidligere klub: Sporting Club Accra
Landshold: 3 landskampe og 1 mål for Nigers U20-landshold. Har i øvrigt spillet med ved både African Nations Cup U17 og U20.

 

Skrevet af: Martin Albrechtsen