Husk at blive testet!

I forbindelse med at der igen må komme tilskuere på stadion, er en af betingelserne for adgang, at man kan fremvise et gyldigt coronapas ved indgangen. Et gyldigt coronapas får man ved enten at være vaccineret, have overstået coronasygdom inden for 15-180 dage dage eller kan fremvise en negativ test taget inden for de seneste 72 timer.

I forbindelse med en negativ test har vi været i dialog med Falck, som er ansvarlig for testcenteret i Arena Randers. I den forbindelse vil vi gerne gøre opmærksom på, at de har optimeret deres testsetup i Arena Randers lørdag den 1. maj. Dette er dog ikke en garanti for, at der ikke kan opstå kø og ventetid.  Vi opfordrer folk til at tænke over, hvornår de skal testes, da man vil blive afvist uden gyldigt coronapas.

Du kan undtages fremvisning af coronapas, hvis du er under 15 år, er fritaget af medicinske årsager eller har fysisk/psykisk funktionsnedsættelse.

Du skal bære mundbind, når du færdes rundt på Cepheus Park Randers. Når du sidder ned, er det dog ikke et krav, at du sidder med mundbind/visir på.

Oplever du symptomer, så kom ikke på stadion, kontakt egen læge og følg instrukserne fra denne.

Vi henviser til https://coronasmitte.dk/ for yderligere oplysninger om coronapas.

Skrevet af: Kristian Fredslund