Holdleder Hans Kirkegaard fylder 75 år

Den 27. december 2020 er for mange dagen, hvor man puster lidt ud efter julens fortræffelige mad. For Randers FC-holdleder Hans Kirkegaard er det dog også dagen, hvor han “runder” et skarpt hjørne. Han fylder nemlig 75 år.

Normalt markerer vi den slags med en lille sammenkomst for huset og venner af huset, men i disse tider er det desværre ikke muligt. Derfor har sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen været forbi Hans i privaten med en lille erkendtlighed på vegne af Randers FC.

Hvis man kigger holdbillederne igennem, så dukker Hans Kirkegaard op i foråret 2010 – ja lige netop det forår, hvor Randers FC reddede livet imod alle odds, men også en dag, der vækker minder for Søren Pedersen i forhold til Hans Kirkegaard.

– Hans har jo et meget markant og karakteristisk overskæg, og han lovede, at vi måtte barbere det af, hvis vi blev oppe. Sæsonens sidste kamp var knap nok fløjtet af, før busken under næsen måtte lade livet, så det er et øjeblik jeg ikke lige sådan glemmer med Hans i hovedrollen, fortæller Søren Pedersen.

Stort tillykke til Hans med de 75 år!

Skrevet af: Christian Bundgaard Larsen